Monday, October 7, 2013

Dana's Tahini Cookies























עוגיות הטחינה של דיינה.

המצרכים (לכ-40 עוגיות): 3 כוסות קמח (כוס וחצי קמח מלא וכוס וחצי קמח כוסמין) 1 כוס טחינה גולמית 1 כוס סוכר (ניתן להחליף בסילאן) חצי כוס שמן קוקוס (להוסיף את השמן לאט וללוש עד שהתערובת מספיק דביקה
לעשות ממנה עוגיות אך לא שמנונית מידי..)
ניתן להוסיף גרידת לימון/קינמון/אגוזים
מערבבים את כל המצרכים, מכינים כדורים קטנים ומועכים לצורת עוגיה ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך רבע שעה (כשהעוגיות מתחילות להשחים-זה הזמן להוציא אותן)










11 comments:

  1. שלום שרה
    רציתי לדעת האם כדאי להשתמש דווקא בשמן קוקוס ולמה לא בקנולה למשל.
    תודה

    ReplyDelete
  2. הי שרה!! מה עושה מי שממש מתה להכין את העוגיות אבל אין מצב לשמן קוקוס? :)
    נגיד, אני :)

    ReplyDelete
  3. היי היי!
    לגבי שמן הקוקוס, אני יודעת שדנה (וגם אני) משתמשות בו בגלל האהבה לטעם, לאיכות ולפריכות שהוא נותן.
    אפשרי בהחלט להחליף את שמן הקוקוס בשמן קנולה בכבישה קרה כמו שאפשר לראות במתכון הזה
    http://alturl.com/iv7w2 בתאבון :)))

    ReplyDelete
  4. נשמח להזמין אותך לשיתוף פעולה במיזם הקולינרי- picrest.co.il. הדרך החדשה לחיפוש מתכונים ,מסעדות,כתבות אוכל,עסקי מזון וצלמי אוכל.
    מהיום את יכולה לעלות לאתר את מגוון המנות שאת מצלמת.
    בתמורה תקבלו קישור ישירות לכתבה או למתכון…


    בברכה,
    נעה- מנהלת תחום מתכונים וכתבות אוכל

    ReplyDelete
  5. שאלה מצחיקה בטח...
    איך אין יוצאות כל כך מושלמות מבחינת הצורה?
    תודה!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) מכדררים כדור ואז נותנים לו מעיכה
      תודה!

      Delete
  6. אני הוספתי חצי כוס סילאן טבעי יצאו עוגיות חלווה מדהימות. השתמשתי רק בקמח כוסמין יצא אחלה
    תודה רבה

    ReplyDelete
    Replies
    1. מעולה! טוב לדעת שגם רק עם כוסמין הן יוצאות מעולות.

      Delete
  7. לצערי התפרקו לי לגמרי וגם חצי כוס שמן קוקוס לא עזר אולי באמת עדיף הסילאן על הסוכר כדי להדביק

    ReplyDelete
  8. היי! יש דרך לשלב במתכון חמאת בוטנים ואם כן אז איך? האם גם אפשר להשתמש רק בקמח כוסמין ואז לשים פחות סוכר/סילאן או לא לשים בכלל? תודה

    ReplyDelete
  9. היי! יש דרך לשלב במתכון חמאת בוטנים ואם כן אז איך? האם גם אפשר להשתמש רק בקמח כוסמין ואז לשים פחות סוכר/סילאן או לא לשים בכלל? תודה

    ReplyDelete